ТВІЙ ГАЗЗБУТ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ 

Ці умови прийняті та набувають чинності «01» квітня 2021 року. 

Дата останніх змін «01» квітня 2021 року. 

Вступ 

Ми робимо все, щоб захищати конфіденційність і безпеку ваших особистих даних, які ми обробляємо або якими керуємо. У Політиці конфіденційності описано наші процедури із забезпечення конфіденційності стосовно нашої взаємодії з вами в мережі Інтернет, за телефоном або під час вашого відвідування нашого офісу із встановленим відеоспостереженням. 

Персональні дані у розумінні цієї Політики конфіденційності – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. 

Використовуючи наш вебсайт, який знаходиться за адресою: https://kh.gaszbut.com.ua/ та отримуючи від нас послуги, ви погоджуєтесь та надаєте нам дозвіл на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних систем у порядку, визначеному цією Політикою конфіденційності. 

Цим ви підтверджуєте, що маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або законними представниками, що мають повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами країни вашої юрисдикції давати таку згоду.

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних». 

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності та час від часу відвідуйте цю сторінку, щоб залишатися в курсі будь-яких змін, які могли бути внесені. Політику конфіденційності може бути доповнено в будь-який час шляхом публікації умов доповнення на цьому вебсайті. Усі доповнені умови автоматично набувають чинності з дати, визначеної в Політиці конфіденційності, якщо не зазначено інше. 

Сфера застосування політики конфіденційності 

Ця Політика конфіденційності застосовується на цьому вебсайті та розповсюджується на персональні дані фізичних осіб (клієнтів, постачальників та бізнес-партнерів нашої компанії тощо). Наш вебсайт може містити посилання на вебсайти третіх осіб для вашої зручності та з метою надання інформації. Переходячи за цими посиланнями, ви полишаєте наш вебсайт. Ми не контролюємо сайти третіх осіб або їхні процедури забезпечення конфіденційності інформації, які можуть відрізнятися від наших процедур. Ця Політика конфіденційності не поширюється на будь-які особисті дані, які ви надаєте не пов’язаним із нами третім особам. Ми не відстежуємо та не контролюємо інформацію, яка збирається на цих сайтах, або процедури забезпечення конфіденційності інформації на будь-яких вебсайтах третіх осіб та не несемо відповідальності за процедури або вміст таких сайтів. 

Типи інформації, яку ми збираємо та використовуємо 

Наш вебсайт використовує різні інтерфейси (якщо це передбачено функціоналом сайту), що дозволяє запитувати інформацію про наші послуги, включаючи електронні форми запитів, телефонний запит та з використанням соціальних мереж (месенджерів). Контактна інформація може запитуватись кожного разу. Ця інформація використовується, щоб дозволити нам надавати відповіді на ваші запити. 

Якщо ви відвідуєте наш офіс із встановленими системами відеоспостереження, ваші пересування можуть бути записані. 

Ми зобов’язуємося збирати, використовувати, передавати, чи будь-яким способом обробляти персональні дані лише для цілей, для досягнення яких вони були зібрані. Також можемо використовувати дані для інших пов’язаних цілей, які наведені нижче.

Що ми робимо із зібраною інформацією 

Аби ви мали можливість отримати послугу, ми будемо запитувати деяку інформацію від вас, яка використовуватиметься для встановлення зв’язку з вами. Вам потрібно буде надати контактну інформацію (наприклад, ім’я, адресу електронної пошти, номер телефону). Отримана від вас контактна інформація використовується виключно з метою встановлення зв’язку з вами для надання послуги. 

Законодавство може вимагати повідомлення інформації третім особам. Наприклад, ми можемо бути змушені розкрити інформацію за наявності судової постанови, повістки або ордера. Крім того, згідно із законодавством ми можемо добровільно надавати інформацію з метою сприяння діям правоохоронних органів або в ситуаціях, коли розкриття необхідне для захисту наших систем і бізнесу або прав інших осіб. Допускається використання персональних даних для передачі документів в архів, внутрішні аудити чи розслідування, впровадження бізнес контролю, в цілях страхування. 

Права суб’єктів персональних даних 

Суб’єкт персональних даних у розумінні цієї Політики конфіденційності – фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних. 

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними та непорушними. 

Суб’єкт персональних даних має право: 

  • знати про джерела збирання, місцеперебування своїх персональних даних, мету їх обробки, місцеперебування або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; 
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; 
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше як за 30 (тридцять) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є неправдивими; 
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є неправдивими чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду; 
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; 
  • відкликати згоду на обробку персональних даних; 
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних; 
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки. 

Електронна комунікація 

Після того як ви відправите нам запит, ми можемо зв’язатися з вами за допомогою електронної пошти, за телефоном або з використанням соціальних мереж (месенджерів) і докладемо всіх зусиль для дотримання ваших уподобань. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору та обробки даних у зв’язку з особливостями комунікації через соціальні мережі (месенджери), будь ласка, відвідайте політику конфіденційності суб’єктів, які надають ці можливості. 

Відповідно до ваших маркетингових уподобань, ми також можемо надсилати вам інформацію щодо наших нових продуктів, послуг, спеціальних пропозицій та загальну інформацію. 

Коли виникатиме необхідність, ми надсилатимемо вам повідомлення, пов’язані з нашими послугами, які не мають відношення до маркетингу. 

Збереження інформації в безпеці 

Ми не гарантуємо безпеку наших серверів, а також те, що інформація, яку ви передаєте на вебсайт, не може бути перехоплена під час передавання через Інтернет або інші засоби. Ми дотримуємося загальних галузевих стандартів для захисту наданих нам персональних даних під час передавання та після отримання. 

  • Файли cookie 

Ми автоматично збираємо інформацію за допомогою файлів cookie та інших цифрових маркерів. Cookie та цифрові маркери — це невеликі файли, які можуть зберігатись на жорсткому диску комп’ютера або впроваджуються на нашому вебсайті, що надає нам можливість ідентифікувати вас та відстежувати ваші відвідування вебсайту. Також ми можемо користуватися послугами третіх осіб для збирання та обробки особистих даних за допомогою файлів cookie та інших цифрових маркерів від нашого імені. 

Ми використовуємо два типи файлів cookie: сесійні файли cookie (тобто файли cookie існують лише під час одного сеансу на вебсайті) та постійні файли cookie (тобто файли cookie зберігаються на вашому пристрої після того, як ви закрили браузер або вимкнули пристрій). 

За деяких обставин ми можемо залучати третіх осіб для відстеження та аналізу інформації. Ці треті особи можуть використовувати файли cookie, окремо або спільно з іншими технологіями відстеження, для збору інформації про вас, коли ви використовуєте наш вебсайт або виходите з нашого вебсайту. Ці треті особи можуть також мати політику конфіденційності, яка відрізняється від нашої. Ми не контролюємо третіх осіб або їхні процедури із забезпечення конфіденційності, і ця Політика не застосовується до будь-якого вебсайту або послуги третіх осіб, до яких ви можете отримати доступ через наш вебсайт. Ми використовуємо інформацію, зібрану зазначеними третіми особами, щоб допомогти нам керувати та покращити якість вебсайту та аналізувати використання вебсайту. Якщо у вас виникли запитання щодо політики конфіденційності будь-яких третіх осіб, вам слід зв’язатися безпосередньо з такими особами. 

Файли cookie можна вимкнути на своєму комп’ютері, змінивши відповідні налаштування в меню браузера. У разі вимкнення файлів cookie ви не зможете отримувати доступ до певних розділів нашого вебсайту. В інформаційних цілях ми пропонуємо розглянути наступні посилання, де описано, як дозволити, заблокувати чи видалити файли cookie в найбільш популярних браузерах на ринку на момент складання цієї Політики: 

  • Налаштування файлів cookie в Safari 
  • Налаштування файлів cookie в Firefox 
  • Налаштування файлів cookie в Chrome 
  • Налаштування файлів cookie в Opera 
  • Налаштування файлів cookie в Microsoft Edge 

Юридичні питання 

Будь-яка обробка нами персональних даних регулюється законодавством України. Особи зберігають власні права та засоби правового захисту, які передбачені українським законодавством, а саме право подати позов до суду або право подати скаргу до органу з питань захисту персональних даних - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту hotline@ombudsman.gov.ua

Будь-які скарги або пов’язані з цим суперечки регулюються цією Політикою конфіденційності. У разі виникнення запитань щодо використання ваших особистих даних надсилайте їх на адресу office@khgaszbut.104.ua

Володілець персональних даних: 

ТОВ "Харківгаз Збут" 

Сплатити за газ